Odličan Izbor Za Vaš Posao...

Excellent Choice For Your Business ... English

Glavna delatnost preduzeća VILMAT NET je projektovanje i realizacija LAN i WAN računarskih i komunikacionih mreža, kao i isporuka raznovrsne mrežne opreme, softvera kao i druge IT opreme.

Realizujemo sve faze računarskog informacionog sistema kao i komunikacione mreže počev od izvođenja kablovske infrastrukture, puštanja u rad aktivne mrežne opreme pa do instalacije i podešavanja mrežnih operativnih sistema i servisa.

Jedan smo od najvećih distributer mrežne i komunikacione opreme u regionu. Imamo distributerske ugovore sa više desetina dobavljača i u svakom trenutku na stanju imamo preko 1500 stavki, koje možete videti i poručiti preko naše nove ON-LINE SHOPPING usluge!!!

Od sada svim korisnicima naših usluga na raspolaganju je ON-LINE SHOPPING usluga!!! Na jednom mestu možete pogledati našu kompletnu ponudu i vrlo jednostavno naručiti sve sa naše lager liste.

pročitaj više...

NOVO u Ponudi - ON-LINE SHOPPING...

NEW - ONLINE SHOPPING ... English

Page 1 of 2 1 2 »

Galerija slika

Kontaktirajte nas...

Svim svojim klijentima smo na raspolaganju radnim danima od 9 do 16 časova a subotom od 10 do 15 časova. Pozovite nas ili potražite...

Adresa: Bulevar Mihaila Pupina 10d, sprat 2, lokal 12, 11070 Novi Beograd, Srbija
Telefon: +381 011 21 31 464
FAX: +381 011 21 40 533
E-mail: office@vilmatnet.com